Bed en Breakfast 

 

B&B Het Kleine Veld

Bed en Breakfast op een mooie locatie: gelegen aan de lange afstand wandelroute het Pieterpad (LAW9) én aan natuurgebied Het Grote Veld met prachtige wegen voor wandelaars, ruiters, menners en fietsers.
B&B Het Kleine Veld ligt aan de rand van het dorp Vorden, op 1 km afstand van NS station Vorden.
De gezellige stadjes Zutphen en Lochem liggen op 10 km afstand.

U logeert in een vrijstaand huis in landelijke stijl, vroeger een kruidenierswinkel. Tegenwoordig is het een woonhuis met atelier.

Op de verdieping is de gasten kamer met een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed en een vaste wastafel. Het toilet bevindt zich naast de kamer. De gemeenschappelijke badkamer is op de begane grond.

  Er is een natuurhuisje te huur voor een midweek of weekend. Dit huisje is geschikt voor twee personen, staat op www.natuurhuisje.nl . Het heeft een woon-slaapkamer. Twee goede eenpersoonsbedden, een bank, twee makkelijke stoeltjes, eettafel met twee stoelen. Er is tv en wifi. Het ligt dicht bij het woonhuis, maar ook helemaal in het groen. Het steenuiltje is de dichtstbijzijnde buur. Het huisje is goed geïsoleerd, heeft vloerverwarming en leem op de muren. Er is een keukenblok, koelkast met koffiezetapparaat en waterkoker. Verder een halletje en ruime badkamer met douche en toilet. Twee buitenterrasjes, maar ook in de aangrenzende boomgaard is het goed toeven.

   Familie Drok
Almenseweg 39
7251HN
Vorden
Tel. 0575-542937