Workshops        

Wil je meedoen ?

Dit was een workshop schilderen net als van Gogh. Men vindt dat  meestal heel erg leuk om te doen.We schilderen dan met acrylverf op papier of op doek.

Ik geef workshops op aanvraag. Bijvoorbeeld voor een zussenweekend, vrijgezellendag.of een andere gelegenheid. Een  Weekend met workshop en overnachting kan geregeld worden.

Sucses verzekerd!

We hebben in totaal 5 slaapplaatsen.  

                       
Ook is het mogelijk om op lokatie een workshop te verzorgen
Prijs en tijden in overleg. 

 

Workshop à la Hundertwasser ook heel leuk!

 

 

Verwen jezelf eens met een workshop van een dag of dagdeel. Ik vind het leuk om voor jou een passend aanbod te doen.

Denk bijvoorbeeld aan de speelse workshop mindful tekenen, of juist iets heel anders, maar ook heerlijk ontspannen, Een dagdeel met de ponywagen op stap.
Zussen-dag, bedrijfsuitje, moeder-dochter-dag of jubileum? Hebt u niets te vieren, maar wil je zomaar een dag(deel) lekker bezig zijn, dan kun jemij altijd bellen of mailen. In overleg maken we er een fijne teken-of schilderdag van. 

 

Kinderfeestjes:

 Pony kinderfeestjes kun je bij mij terecht.

Pony's zijn niet zo groot als paarden, en daarom is het borstelen en knuffelen van mijn pony's al geschikt vanaf 5 jaar.

 

Kunstenaars (kinder)feestje:

Hou jij van tekenen of schilder je graag op een echt schildersdoek? Mandala's tekenen  of vrij schilderen, het kan allemaal. We zitten in de tekenkamer en werken met goede teken- en schildermaterialen. Je bent de hele middag lekker aan het schilderen of buitenspelen als je even geen zin hebt om te schilderen.

 

 

Wil je meer info dan kun je me altijd mailen naar        riandrok@gmail.com

of bellen. 0575 - 542937- 06 36073054