Combi cursus 


 De combicursus is een combinatie van allerlei stijlen en technieken. Figuratief tekenen of abstractief schilderen  we laten ons inspireren door  verschillende kunstschilders. Een heerlijke cursus voor mensen die willen ervaren wat je kunt doen met allerlei materialenen. We werken met (kleur)potlood, pastelkrijt, ecoline , viltstift, aquarelverf, houtskool, acrylverf kortom voor elk wat wils.
De onderwerpen en technieken worden altijd afgestemd op de deelnemers.Je hoeft zelf geen materiaal  aan te schaffen alles is aanwezig. Leuk voor beginners maar ook voor gevorderden.
Op 27 februari 2019 begint  een nieuwe cursus op de woensdagochtend en -avond respectievelijk van 9.30 tot 11.30 en van 19.30 tot 21.30 uur. Wanneer je deze cursus doet krijg je heel wat ervaring met verschillende materialen.Je kunt ook per blok van 5 x inschrijven. Donderdag 28 februari begint er een nieuwe cusus aquarelleren en( in overleg) andere materialen..

Op woensdag vond is er een cuursus met veel verschillende materialen en ook Keltisch tekenen erbij. riandrok@gmail.com   tel. 0575 542937